Pierres resa

Pierre Hesselbrandt är ett av Sveriges mest anlitade medier. Men, han förnekade länge sin gåva, trots att han redan som nioåring fick sitt första varsel.

Han hade precis fått en ny cykel. Den var mintgrön och fin. Han lajjade med den ute på gården hos mormor, som han bodde hos då. På håll såg han grannen, en äldre dam, vinka och mata några katter. I nästa ögonblick blev bilden svartvit och Pierre såg en ambulans. På en bår låg damen och en ambulanssjukvårdare drog en filt över hennes ansikte. Tre dagar senare blev synen verklighet. Pierre möttes av sjukvårdarna som bar den gamla damen på bår, när han kom hem från skolan. 

Sjukvårdarna sa att hon sov, men Pierre visste att hon var död.

Mormor försökte förklara bort upplevelsen och Pierre valde att under lång tid skjuta undan sin medialitet.

Pierre Hesselbrandt överlevde en bilolycka mirakulöst.

Pierre Hesselbrandt överlevde en bilolycka mirakulöst.

Det var först efter att han, mirakulöst, överlevde en våldsam bilolycka som han insåg att det inte längre gick att förneka sin gåva. Han förstod att han måste hjälpa människor genom att vara en länk till de döda.

Pierre Hesselbrandt var mobbad som barn och försökte undgå det genom att spela olika roller. Först som klassens clown, sedan som träningsfanatiker, för att under ett kort tag röra sig i kriminella kretsar. 

Idag tar Pierre tillvara på den livserfarenheten och hjälper såväl kända som okända personer i nöd. 

Pierre Hesselbrandt är en högst angenäm bekantskap. Han är trovärdig, ödmjuk och har glimten i ögat. Viktiga egenskaper när man fått gåvan att kommunicera med andra sidan.